Teine jõulunädal

Teine jõulunädal meie koolis algas teise advendiküünla süütamise aktusega . Jätkub jõuluootuse ja jõulurahu aeg. Heategevuse laadaga alustasid  oma  jõuluteed  meie väiksemad sõbrad lasteaiast Mesimumm.

Piparkookide valmistamisel  andsid nad oma südamesoojuse taignale, et seda soojust jaguks kõigile.

Kooliõpilased  tänasid  meie andekaid kokasid  maitsva  üllatuse eest.

Käesoleval nädalal  Erakooli Intellekt pere esitas jätkuvalt oma andekaid õpilasi. See nädal oli pühendatud andekatele sportlastest õpilastele.

Kooli muusikasaal mitmeks päevaks  muutus  võistluslunsti areeniks. Meie ees esinesid poksijad ja judo-meistrid.  Poksikunsti demonstreerisid ja saavutustest sellel spordialal rääkisid 6. Klassi õpilased  V.Uit, D.Stepanov, J.Zohhov, A.Kosev, A.Solodov, 8.klassi õpilane S.Sabarov.

Spordiklubi  Affina  esitas sõbralik judo-meeskond: 3.klass-A.Jartsev ja M.Sevtsuk, 4.klass-V.Sevtsenko, 5.klass-A.Urjadnikov, 6.klass-V.Usanova, 7.klass-V.Minajeva.

Toimusid nii vene-kui eestikeelsed  konverentsid sportlastega . Eestikeelne konverents toimus eesti keele õppe raames. Intervjueerijad esitasid küsimusi eesti keeles , intervjueeritavate ülesandeks oli küsimuse mõistmine ja sellele vastamine.

Pildid ja videod nendest üritustest on esitatud Erakooli Intellekt kodulehel FB osas.